2015-10-02

YA Scavenger Hunt

YA Scavenger Hunt


Nu är det äntligen dags för YA Scavenger Hunt igen! Jag tycker själv att det är en väldigt rolig tävling eftersom man upptäcker nya författare och böcker, samtidigt som man får tävla. Dessutom har man möjlighet att ta del av mycket extramaterial och annat skoj på de deltagande författarnas hemsidor. Själva tävlingsmomentet går ut på att man ska besöka författarnas hemsidor och leta upp "hemliga" siffror. Dessa siffror ska sedan adderas och summan fungerar som en tävlingslott. Mer exakta regler och information om hur tävlingen fungerar hittar ni här.

Tävlingen är öppen för alla och i vinstpotten ligger en massa böcker skrivna av de deltagande författarna. Eftersom tävlingen växt väldigt mycket de senaste åren finns det hela åtta (!) delar i år och man kan delta i allihop. Det som är lite tråkigt är att det endast är en personer som vinner i varje deltävling, så chansen att man vinner är ganska så liten, men det kan vara roligt att delta ändå. Dessutom brukar författarna ha egna mindre tävlingar på sina bloggar och dela med sig av en massa extramaterial från sina böcker, vilket kan vara allt från nyskrivna scener till Cover Reveals. 

Tävlingen är öppen till den 4 oktober klockan tolv (Pacific Standard Time) och ni hittar tävlingen här.

Jag har faktiskt deltagit i YASH varje år sedan jag upptäckte den och tycker fortfarande att det är väldigt roligt. Jag kanske inte upptäcker lika många nya författare och böcker längre, eftersom jag redan har ganska stor koll på det mesta tack vare bokbloggen, men jag älskar allt extramaterial och liknande som författarna delar med sig av under tävlingen. 

Exempel på böcker som ligger i vinstpotten: 

YASH GREEN TEAM 2015 YASH GOLD TEAM 2015

//Frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar