2015-08-24

Nya YA-boksläpp 24/8 - 30/8

AthenaAthena - Marta Söderberg


Maya lever i zonernas gränder, ständigt på sin vakt. Benjamin har ingen och inget, och längtar bort från sitt kriminella liv. Makten kallar dem nummerlösa. En natt kidnappas Maya och Benjamin, och vaknar upp på Athena, en hemlig agentorganisation. Tillsammans med andra nummerlösa ungdomar ska de genomgå ett rekrytprogram.

De lever i en tid när allt har fallit sönder. Ingen saknar dem. Maya och Benjamin tvingas vänja sig vid Athenas hårda värld. Men hur långt är de beredda att gå för att klara prövningarna? Hur mycket är de villiga att offra för att kanske få en ny chans?
Fler nya boksläpp

Lair of Dreams (The Diviners, #2) The Rest of Us Just Live Here Until Friday Night (The Field Party, #1) Legacy of Kings (Blood of Gods and Royals, #1)
Mechanica George The Dead Girls of Hysteria Hall A Night Divided
Keepers of the Labyrinth Insidious (The Twixt, #3) Air Awakens (Air Awakens, #1) Ghostlight

Svenska böcker/översättningar

 Girl Online  Pretty Little Liars #1: Lögner

Mina tankar

Ah, vilken vecka! Så mycket som jag vill läsa. Högst upp på listan står Athena (första delen i en svensk dystopiserie, yay!) och Mechanica (för att omslaget är alldeles fantastiskt snyggt och för att det är en retelling av Askungen). Jag hade dessutom inte haft något emot om Lair of Dreams, The Rest of Us Just Live Here och Legacy of Kings på något mystiskt sätt hamnade i min brevlåda. 

//FridaInga kommentarer:

Skicka en kommentar