2015-07-07

Top Ten Tuesday

Top Ten Tuesday anordnas varje tisdag av bloggen The Broke and The Bookish och går ut på att man ska lista sina topp 10 inom ett valt ämne.

Veckan tema är:
Top Ten Hyped Books I’ve Never Read

Bara jag som tycker att Top Ten Tuesday blivit lite.. tråkigare? Det har varit många oinspirerande ämnen på rad och jag längtar ihjäl mig efter något riktigt intressant. För, ärligt talat, hur roligt är det är bara lista böcker? Jag vill kunna kommentera! Blir dock inga kommentarer den här veckan för det skulle bli samma på i princip alla. Det vill säga - vill läsa superjättemycket men har av någon okänd, obegriplig anledning inte gjort det än. Obvious undantag Fifty Shades som ni säkert redan vet att jag aldrig kommer att läsa. Även eventuellt undantag på TFIOS, eftersom jag sett filmen och är rätt nöjd där. Känner inte att jag behöver läsa boken också. (Får man ens säga så som bokälskare?) 

Odinsbarn (Ravneringene #1) Shatter Me (Shatter Me, #1) Anna and the French Kiss (Anna and the French Kiss, #1) Throne of Glass (Throne of Glass, #1) 
Mistborn: The Final Empire (Mistborn, #1) The Fault in Our Stars The Maze Runner (Maze Runner, #1)
Fifty Shades of Grey (Fifty Shades, #1) Clockwork Angel (The Infernal Devices, #1) All the Bright Places

//Frida

2 kommentarer:

  1. Skrev precis samma sak i mitt inlägg, har känts så sjukt oinspirerande de senaste veckorna... Men antar också lite att det handlar om att det är lågsäsong för bloggande - de kanske sparar de saftiga ämnena till när folk kommer tillbaka från sommarledighet? (Känns i och för sig som att det varit längre...)

    SvaraRadera
  2. Vi har flera böcker gemensamt! Ett par av dem hade jag tänkt ta tag i, men inte alla :)

    SvaraRadera