2015-05-11

Nya YA-boksläpp 11/5 - 17/5DEN OKÄNDA HISTORIEN OM FRANKIE LANDAU-BANKS - 
E. LOCKHART

Frankie Landau-Banks har förändrats under sommarlovet. När hon till hösten kommer tillbaka till sin internatskola blir hon tillsammans med den populära Matthew Livingston.

I Matthews sällskap får Frankie en ny social status och nya vänner, men hon träder också in i en värld full av hemligheter. Hon får nys om att Matthew är med i ett hemligt sällskap, ett sällskap där bara killar är välkomna.

Frankie vägrar låta sig nedvärderas på grund av sitt kön. Hon vet att Matthew ljuger och undanhåller saker för henne. I tysthet börjar hon därför smida planer för att visa att hon är smartare än killarna.


Fler nya boksläpp

The Huntress of Thornbeck Forest Velvet Nil Unlocked (Nil, #2) All Played Out (Rusk University, #3)
The Cost of All Things The Wrath and the Dawn (The Wrath and the Dawn, #1) Burn (Scan, #2) Making Pretty
The Artisans The Crown of Ptolemy (Percy Jackson & Kane Chronicles Crossover, #3) Love Fortunes and Other Disasters 5 to 1
Heat of the Moment (Moment of Truth, #1) Cuckoo Song Bruja (Alpha Girl, #4) Vanished (Vanished, #1)
End of Days (Penryn and the End of Days, #3) Capture (Elements of Chemistry, #3) The Fugitive (Theodore Boone, #5) The Rise and Fall of the Gallivanters
Six If I Were You The Hunted (The Living #2) Hysteria (Reign, #2)
A Tale of Two Besties: A Hello Giggles Novel Fierce Reads: Kisses and Curses Fell of Dark We Are All Made of Molecules
The Messengers A Matter of Heart The Disappearance of Emily H. Out of Control
The Boys of Fire and Ash

Svenska böcker/översättningarMina tankar

Den här veckan är jag mest nyfiken på Frankie Landau. Älskade We Were Liars av samma författare, så vill självklart läsa den här. Har dock inte bestämt mig för om jag ska läsa den på originalspråk eller översättningen. The Huntress of Thornbeck Forest är jag lite nyfiken på också, eftersom det verkar vara någon typ av Robin Hood-retelling. Men jag ska nog invänta lite recensioner först. 

//Frida

2 kommentarer:

  1. Svar: Hahahah^^ Du ska bara se min Harry Potter-recension som jag precis la upp ^^ Det roliga var att jag redan innan jag hade läst din kommentar skrev att det var en synd att inte tycka om Harry Potter, och sen skriver du likadant^^ Det är synd att vår vänskap skulle sluta så här, men så blir det ibland^^

    Jag tror faktiskt också att du skulle tycka om Percy Jackson ifall du läste dem! :D Jag har också hela serien hemma, så jag måste också ta tag i reste av serien någon gång! Kanske blir det i sommar för mig också (fast vem försöker jag lura?)! :)

    SvaraRadera
  2. Jag har hunnit Läsa Frankie redan på praktiken och gillar den mycket bättre än Kanske är det allt. Men om en är ute efter ned lågmälda, finstämda i Kanske är det allt så kan en titta efter en annan bok. Frankie är ju mer liksom äventyr och kul och galna upptåg - samtidigt som det så klart går att känna igen tonen från Kanske är det allt. Men alltså INTERNATSKOLA. What's not to like?????

    SvaraRadera