2014-12-02

Månadssammanfattning: NovemberLästa böcker: 3
Seriealbum/noveller: -
Recenserade böcker: -
Omlästa: -
Antal sidor: 424

Svenska böcker: -
Engelska böcker: 3

Bästa bok: We Were Liars
Månadens överraskning: We Were Liars
Månadens besvikelse: The Thousand Dollar Tan Line

Kommentar

Tänk att det redan är december! Vet att jag sa det förra månadssammanfattningen också, men tiden går verkligen otroligt fort. Större delen av november ägnades åt tentaplugg och annat skolrelaterat, men tre böcker lyckades jag ändå hinna med. Bäst var helt klart We Were Liars, men jag tyckte mycket om de andra två också. Blev dock lite besviken på Veronica Mars-boken eftersom jag hade så höga förväntningar. 

Ligger otroligt mycket efter i min Goodreads utmaning, men jag ska göra allt jag kan för att nå målet. 11 böcker på en månad borde väl gå, eller? Får väl "fuska" med seriealbum och lite kortare böcker om det krisar.. 

Lästa böcker

The Thousand-Dollar Tan Line (Veronica Mars #1) - Rob Thomas, Jennifer Graham
The Forgotten Ones (The Danaan Trilogy #1) - Laura Howard
We Were Liars - E. Lockhart

7 kommentarer:

 1. Tur att det är fler än jag som inte fått så mycket läst. We wewe liars har ävn jag funderat på att läsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns som att We Were Liars är den typen av bok som man antingen älskar eller hatar, så jag kan inte lova att du kommer att tycka om den. Men jag tycker helt klart att den är värd en chans! :)

   Radera
 2. Hej! Jag har gett er båda Sisterhood of the World Bloggers Award! :D Lite sent, men ni får gärna svara på frågorna om ni har tid :) http://bokbeate.blogspot.se/2014/12/sisterhood-of-world-bloggers-award.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad roligt! Tack så jättemycket! :D

   Radera
 3. tråkigt :( har också höga förväntningar på den...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tv-serien är ju så fantastiskt bra och det är svårt att lyckas nå upp till samma höga nivå med böckerna. Känslan från tv-serien finns dock kvar och det var underbart att få återse alla karaktärer. Mitt största problem med boken är att det känns som att karaktärerna har fastnat på college och att de inte alls gått tio år. Och det är lite trist när det knappt finns någon karaktärsutveckling alls på tio år...

   Radera