2014-10-02

YA Scavenger Hunt

Nu är det dags för YA Scavenger Hunt igen! För er som inte deltagit tidigare kan jag berätta att det är en tävling som går ut på att man besöker olika författares hemsidor för att leta reda på en "hemlig" siffra som sedan behövs för att man ska kunna delta i tävlingen. Meningen är att man på så sätt ska upptäcka nya författare och böcker, samtidigt som det är en tävling. Mer exakta regler och information om hur tävlingen fungerar hittar ni här.

Tävlingen är öppen för alla och i vinstpotten ligger en massa böcker skrivna av de deltagande författarna. Nytt för i år är att tävlingen är uppdelad i sex (!) delar och man kan delta i allihop. Det som är lite tråkigt är att det endast är sex personer som vinner, så chansen att man vinner är ganska så liten, men det kan vara roligt att delta ändå. Dessutom brukar författarna ha egna mindre tävlingar på sina bloggar och dela med sig av en massa extramaterial från sina böcker, vilket kan vara allt från nyskrivna scener till Cover Reveals. 

Tävlingen startar som sagt idag och är öppen till den 5 oktober klockan tolv (Pacific Standard Time).

Själv tänkte jag börja delta lite smått idag, men det brukar ta sin lilla stund, så lär väl fortsätta in i det sista som alltid. Jag har deltagit i varenda YASH sedan jag upptäckte tävlingen och tycker fortfarande att det är väldigt roligt. Man hittar nästan alltid någon ny författare eller bok som man inte hört talas om innan, och allt extramaterial som författarna lägger ut gör det hela ännu bättre. 

Exempel på böcker som ligger i vinstpotten: 

   
   
   

//Frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar