2014-09-02

Månadssammanfattning: juli & augustiLästa böcker: 5
Seriealbum/noveller: -
Recenserade böcker: 3
Omlästa: 2
Antal sidor: 1476

Svenska böcker: 1
Engelska böcker: 4

Bästa bok: Pride and prejudice
Månadens överraskning: The Iron Trials
Månadens besvikelse: Välkommen till LA, baby
Sämsta bok: - 

Kommentar

Fem böcker på två månader är väl ingenting jag är stolt över direkt, men jag läste i alla fall, och just nu är det det viktigaste. Det har varit så mycket med flytt och universitetsstart att jag medvetet valt bort läsningen. Jag tycker inte om att läsa när jag är stressad över allt och ingetning eftersom jag hela tiden hör en liten röst inuti huvudet som säger att det finns tusen andra saker som jag borde göra istället -.- Men det känns som att jag håller på att hitta tillbaka till rutiner och vänja mig vid mitt nya liv som universitetsstudent, så lite mer läsning ska jag nog kunna hinna med. Om jag inte drunknar i studentlitteratur det vill säga. ^^ 

Pride and prejudice var utan tvekan månadernas bästa bok. Åh, vad jag älskar den! The Iron Trial hade jag ganska låga förväntningar på eftersom jag hört en del dåliga saker om den från förhandsläsare, men den visade sig vara riktigt bra. Har verkligen saknat att läsa middle-grade! 
Välkommen till LA, baby var inte dålig, men jag blev väldigt besviken eftersom jag väntat mig något i stil med "Only väg is upp" och fick något helt annat. Förväntningar är farliga!

Lästa böcker

Harry Potter and the Chamber of Secrets - J.K Rowling (omläsning) 
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - J.K Rowling (omläsning) 
Välkommen till LA, baby - Moa Eriksson Sandberg
Pride and prejudice - Jane Austen
The Iron Trial - Holly Black & Cassandra Clare

1 kommentar:

  1. Vad härligt att läsa om gamla favoriter! Läste också om P&P nyss. Den är verkligen bra!

    SvaraRadera