2014-06-03

Top Ten Tuesday

Top Ten Tuesday anordnas varje tisdag av bloggen The Broke and The Bookish och går ut på att man ska lista sina topp 10 inom ett valt ämne.

Veckan tema är:

"Topp tio böcker som kommer att finnas i min strandväska i sommar"

The Summer of Skinny Dipping (Summer, #1) Since You've Been Gone Omslagsbild: Inte vem som helst

The summer I went skinny dipping
Jag gick enbart på titel när jag valde den här, haha, fast jag har faktiskt hört väldigt fina saker om den. Perfekt sommarläsning helt enkelt. 

Since you've been gone
Bara jag som alltid början sjunga på Kelly Clarksons låt med samma namn när jag ser den här boken?Anyway, jag äger tyvärr inte den här än, men den verkar vara den perfekta sommarläsningen så jag ska definitivt införskaffa mig den innan sommaren är över. 

Inte vem som heslst
Jag är inget fan av omslaget direkt, men förhoppningsvis är innehållet helt fantastiskt somrigt och fint. Har hört mycket gott om Nina La Cour, så håller tummarna! 

The Final Empire (Mistborn, #1) Cassandra Clare: The Mortal Instruments Series (5 books): City of Bones; City of Ashes; City of Glass; City of Fallen Angels, City of Lost Souls The Elite (The Selection, #2)
Mistborn
Ingen sommar utan en riktigt fantasytegelsten! Som jag längtar efter att få gotta ner mig i den här.  

City of... 
Har inte bestämt mig för om jag bara ska läsa de två sista böckerna i , eller ge mig på en omläsning av hela serien, men något av det blir det! 

The Elite
Jag tycker att det är dags att ta reda på hur det ska gå för America och jag gissar på att den kommer att bjuda på mycket underhållning.  

The Evolution of Mara Dyer (Mara Dyer, #2) Jellicoe Road To All the Boys I've Loved Before (To All the Boys I've Loved Before, #1)

The Evolution of Mara Dyer
Det är väldigt många lättsamma, fluffiga sommarböcker som, obviously, hittar ner i min strandväska, men ibland behöver man lite böcker som kräver lite mer av en som läsare och då tror jag att den här passar perfekt. Man måste nämligen sitta på helspänn hela tiden för att hänga med. 

Jellicoe Road
Åh, jag vill läsa om den här fantastiskt fina boken såhäääär mycket, och vad passar då bättre än att göra det en vacker dag på stranden? 

To all the boys I've Loved Before - Jenny Han
The summer I turned pretty-serien hade kanske varit ett bättre val här, men jag försökte mig faktiskt på att läsa den för ett par dagar sedan och ugh, det gick verkligen inte. Inte en bok i min smak. Den här tror jag däremot att jag kommer att tokgilla. Måste bara köpa hem den först... 

Harry Potter Adult Boxed Set (Harry Potter, #1-7)

Harry Potter-böckerna
Någon som är förvånad över att dessa är med på listan? Tänkte väl det, haha. Jag har i princip varje år sedan jag läste Harry Potter för första gången, läst om böckerna, eller i alla fall någon av dem, under sommaren och den traditionen tänker jag inte bryta. Tycker dock att de är för fina och värdefulla för att ha med i någon strandväska, så de får läsas hemma i trädgården istället. 

//Frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar