2014-06-01

Månadssammanfattning: Maj


Maj

Lästa böcker: 5

Seriealbum/noveller: -
Recenserade böcker: 1
Omlästa: -
Antal sidor: 1620

Svenska böcker: 2
Engelska böcker: 3

Bästa bok: Allegiant - Veronica Roth

Månadens överraskning: Svensk Synd - Martin Jern
Månadens besvikelse: Det handlar om dig - Sandra Beijer

Kommentar

Äntligen har jag läst ut Allegiant! Den har nog varit med på varenda TBR det här året, men jag har aldrig känt för att läsa den på grund av att jag fick slutet spoilat i samband med att boken gavs ut. Trots att jag visste hur allt skulle sluta, tyckte jag väldigt mycket om den. Kommer att sakna världen och karaktärerna något otroligt! Svensk synd var en positiv överraskning! Extremt beroendeframkallande och spännande. Det handlar om dig var inte dålig, men jag hade väntat mig mer. Jag älskade språket, men historien kändes ganska "meh"-ig. 


Jag är supernöjd med den här månaden. Faktiskt. Hade världens läsflow! Det kanske inte märks i antalet böcker, men jag kände verkligen att jag ville läsa och den känslan har jag inte haft på länge. Så härligt! Tyvärr måste jag gräva ner mig i körkortsboken fram till mitten av juni, men efter det ska jag, förhoppningsvis, kunna ägna min lediga tid till att läsa vad jag vill. Och oj vad jag ska läsa! 


Lästa böcker

Keeping the Moon - Sarah Dessen
Allegiant - Veronica Roth
Svensk synd - Martin Jern
Det handlar om dig - Sandra BeijerDreamland - Sarah Dessen

1 kommentar:

  1. Har precis börjat läsa Divergent och jag gör allt jag kan för att låta bli att läsa om de kommande böckerna. Det är ju så tråkigt när man får reda på för mycket av handlingen!

    SvaraRadera