2014-03-01

Månadssammanfattning: Februari


Frida

Lästa böcker: 5
Seriealbum/noveller: -
Recenserade böcker: 3
Omlästa: 2
Antal sidor: 2039

Svenska böcker: 1
Norska böcker: 1
Engelska böcker: 3
Bästa bok: Stolen Songbird 
Månadens besvikelse: Ljus, ljus, ljus

Kommentar

Blev inte så många böcker i februari och jag ligger nu ganska långt efter i min Goodreads challenge, men året är ju inte slut än. Får försöka läsa lite fler böcker i mars helt enkelt. Läste inte heller en enda utav böckerna på min februari TBR. Mest berodde det väl på att jag fick två recensionsexemplar som behövde prioriteras och sedan kände jag inte för att läsa något annat än Harry Potter, så... 

Bästa bok den här månaden (om man bortser från omläsning för Harry Potter kommer alltid att vara månadens bästa annars..) var utan tvekan Stolen Songbird. Tyckte otroligt mycket om den och ser väldigt mycket fram emot fortsättningen. Ljus, ljus, ljus hade jag superhöga förväntningar på, men tyvärr lyckades den inte leva upp till dem, därav månadens besvikelse. Tråkigt det där när förväntningar förstör en bok.  

Lästa böcker

Snövit - Benjamin Lacombe
Stolen Songbird - Danielle L. Jensen
Harry Potter and the Order of the Phoenix - J.K Rowling (omläsning)
Ljus, ljus, ljus - Vilja-Tuulia Huotarinen 
Harry Potter and the Half Blood Prince - J.K Rowling (omläsning) 

Februari TBR

Allegiant (Divergent, #3) Witch Song (Witch Song, #1) Dödens trubadur (inbunden) The Book Thief

2 kommentarer:

  1. Hos mig blev det också lite mindre i februari än i januari. Men det brukar gå upp och ner. Ser att även du läst Ljus ljus ljus. Har sett den på många bloggar, Är den bra?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hade nog lite för höga förväntningar på Ljus ljus ljus och tyckte bara att den var okej. Jag fastnade inte riktigt för skrivsättet eller berättelsen. Den hade en del fina stunder, men i det stora hela var det tyvärr inget för mig.

      Radera