2013-12-19

Bokiga nyheter (december, del 2)

Boknyheter

Four: A Divergent Collection

Det var egentligen planerat att den andra delen i novellserien om Four skulle släppts nu i december, men Veronica Roth har nu gått ut med att resterande delar inte kommer att ges ut förrän i juli 2014. Anledningen är att hon behöver mer tid för att skriva dem. Lite tråkigt att de skjuts upp, men förhoppningsvis är de ännu bättre när de väl släpps än de skulle ha varit nu. Novellerna kommer, förutom att säljas som separata e-böcker, att ges ut i en samlingsutgåva.

Lux-serien

Jennifer L Armentrout har gått ut med att hennes Lux-serie kommer att ges ut i samlingsvolymer med nya omslag. Den 3 juni 2014 släpps volym 1 (Obsidian & Onyx) och volym 2 (Opal & Origin). Volymerna kommer bland annat innehålla nya scener och scener skrivna ur Daemons PoV.

Efter att samlingsvolymerna har släppts kommer de gamla versionerna av böckerna inte att tryckas längre, så om man vill ha dem får man skynda sig innan de utgår. Omslaget till den femte boken, Opposition, kommer troligtvis att matcha de nya samlingsvolymerna. 

Läs mer här

Från bok till film

Mockingjay


Robert Knepper har fått rollen som Antonius.

The Fault in Our Stars


En poster till filmen har släppts!


fault-in-our-stars-movie-poster-full

Divergent


Ett första klipp från Divergent-filmen släpptes i onsdags! Jag gillar scenen men musiken är alldeles för hög och jag är lite tveksam till att man valt just den scenen eftersom den i boken kommer ganska så sent. Dessutom tycker jag att det ger lite fel syn på filmen. Det är ju långt ifrån en söt kärlekshistoria. Vad tycker ni?Insurgent

Trots att Divergent inte gått upp på bio än har man redan planerat releasen för dess uppföljare. Insurgent kommer, om allt går som det ska, ha premiär den 20 mars 2015. Eftersom arbetet med Insurgent redan har startat och regissören Neil Burger fortfarande har fullt upp med Divergent, kommer han tyvärr inte att kunna regissera även Insurgent. Veronica Roth har dock gått ut med att han kommer att finnas kvar som produktionsledare. 

Böcker som fått omslag

Perfect Lies (UK Edition) – Kiersten White A Breath of Frost – Alyxandra Harvey Sinner – Maggie Stiefvater
Shiver – Maggie Stiefvater Linger – Maggie Stiefvater Forever – Maggie Stiefvater
Liv, Forever – Amy Talkington The Shadow Prince – Bree Despain Pawn – Aimée Carter
  
 Gameboard of the Gods: Age of X #1 by Richelle Mead  (June 3rd 2014) by Signet defiant.jpg
 Omslagsbild: Det handlar om dig 

//Frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar